zaterdag 30 augustus 2014

Kopen en wegdoen!

In het kader van niets meer kopen en zoveel mogelijk wegdoen, moest er weer een keuze worden  gemaakt.

Tijdens het opruimen van onze logeerkamer, kwam ik mijn oude laptop weer tegen. Deze had ik 2 jaar gelegen een verdieping hoger geparkeerd met het idee zo spoedig mogelijk een externe harde schijf aan te schaffen en de laptop dan zo snel mogelijk de deur uit te werken. Maar van dit alles kwam weer eens niets. Smoesje hier, smoesje daar. Ik ken mijzelf inmiddels:-((

Het was even spannend of ik oude werkmaatje aan de praat kreeg. Het oudje moest eerst nog eens gevoerd worden met stroom en stilletjes sprak ik het toe om alsjeblieft mee te werken, want er stonden wat documentjes op die ik toch nog graag wilde behouden en natuurlijk de nodige foto's.

Spannend hoor! Dus vanmiddag eindelijk die schijf gekocht en na het warme eten was het moment suprême! En waaraggies: 'het' ging nog aan!! Maar wat een ellende: zó traag (zucht).
Geduld Miep, dat is een schone zaak. Toe dan maar, eerst de afwas aan kant. En wat was ik happy!! Deze digibeet heeft het helemaal zelf voor elkaar gekregen (sssttt... wel eerst jongste zoon om info gevraagd).

Een mooie ruil, namelijk een nieuw klein apparaatje in huis en de oude, wat grote laptop, gaat de schroothoop op. Want inmiddels heeft 'het' écht de geest gegeven, is niet meer aan de praat te krijgen.3 opmerkingen:

 1. Ik ken het fenomeen helaas maar al te goed: praten over opruimen en iets vervolgens laten liggen .... Maar echt, we gaan opruimen! Ooit ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ow ja, ergens staat bij mij ook nog zo'n oud bakbeest... grmbl! Heb 'k vanavond iets te doen :)
  groet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Inderdaad de oude laptop tegenkomen is gewoon leuk!
  Toch even bekijken of dat je het misschien kan gebruiken voor het werk?

  BeantwoordenVerwijderen