maandag 9 juli 2012

Niet helemaal de bedoeling

Toen wij in China waren vonden we dat we toch voor een aantal familieleden een cadeautje mee terug moesten nemen. Nu ben ik ook zo'n type van geen zooi, maar iets waar men wat mee kan of wat aan heeft. Dat is dus zoeken geweest.

Voor de mannen vonden we een mooie led-zaklantaarn, met verschillende functies. Echtgenoot heeft natuurlijk voor zichzelf ook zo'n mooi exemplaar gekocht en was helemaal happy.

Dan nog voor de dames en de 2 kleinkinderen. De dames hebben we blij gemaakt met een mooie sjaal, helemaal passend in hun kleurenpallet:-).

Maar dan, de kleinkinderen. 'Helaas' bezitten ze toch al aardig wat speelgoed en kleindochter zou 2 dagen nadat wij weer terug zouden komen, verjaren. Moeilijk, moeilijk... Kleindochter zou een keukentje voor haar verjaardag krijgen en laten we nu een leuk setje vinden met een plastic koekenpannetje, 'gebakken eitje', plastic visjes en fruit ed. Helemaal leuk en kostte geen drol. Dan nog iets voor kleinzoon. Nee, daar kwamen we niet uit. Totdat we een paar schattige mini sportschoentjes, rose/wit, tegenkwamen. Die moesten mee voor kleindochter. Nu zijn wij geen opa en oma die hun kleinkinderen overladen met cadeautjes, nee, ze krijgen alleen met hun verjaardag een cadeautje. Geen probleem, dan krijgt kleinzoon de keukenspulletjes en kleindochter de schoentjes.

Thuisgekomen werden de cadeautjes uitgepakt. Kleinzoon helemaal blij met de speeltjes, want er zat zelfs een (plastic)  mesje bij wat reuze spannend was. En oh, kijk eens, zei onze dochter, DISCO SCHOENTJES. Nee, dat zijn geen disco schoentjes! Jawel hoor, kijk maar, er zitten lampjes in.
Help, dat was geheel de bedoeling niet geweest want daar houd ik helemaal niet van. Ruilen gaat ook zomaar niet :d.  Dochter en schoonzoon vonden het wel grappig.

Vanochtend kwam dochter met de kindertjes even aanwaaien. Kleindochter had voor het eerst 'de discoschoentjes' aan.


De schoentjes stonden echt heel schattig en dat voor €3,60, maar die lichtjes? Van mij mogen die snel kapot gaan. (Het viel nog niet mee om een foto te maken op het moment dat alle lichtjes aan waren...).

PS-je,
Dinsdagochtend vroeg komt oudtse zoon weer even aanwaaien voor een paar dagen, helaas zonder schoondochter en kleinzoon.

2 opmerkingen:

  1. "koste geen drol".

    Gelukkig maar, want steeds uitwerpselen moeten aannemen lijkt me voor het winkelpersoneel geen pretje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Moeilijk is dat om passende cadeautjes te kopen, maar zo te horen ben je redelijk geslaagd en die lichtjes... zijn stiekem toch best leuk? ;)

    BeantwoordenVerwijderen