zondag 3 juni 2012

Aftellen, nog 5 nachtjes...

We zijn aan het aftellen. Nog maar 5 nachtjes slapen en dan..

... dan komen zoon, schoondochter en kleine man. Wat kan een week langzaam gaan, niet te geloven.

Gaan gauw weer verder met de opruim- en poetsdingetjes, want als ze hier zijn, willen we niets in en om huis te doen hebben. De auto's zijn gewassen ( lekker belangrijk), de ramen buiten zijn gelapt (ook al zo belangrijk, maar niet heus), de tuin ziet er voor onze begrippen goed uit met wat bloeiend spul. De bloeiende plantjes geef ik bijna elke avond een beetje extra voeding. Schoondochter is gek op bloementjes. De eerste keer dat ze in Nederland was, heeft ze bij ons in de tuin aan alle bloemen gevoeld of ze wel echt waren! In een bloemenwinkel heeft ze eens gevraagd of ze foto's mocht nemen..., ze vond dat zo mooi, zoveel verschillende bloemen!

Jammer dat de Keukenhof al gesloten is, zoon had eerst bedacht om in april/mei te komen en met zijn gezinnetje daar te gaan kijken, maar het is inmiddels een maandje later.

De Florida is misschien ook wel leuk. Eens kijken of er nog kortingskaartjes te scoren zijn, want €25,00 pp is niet mis. Zelf hebben we er eentje met 10% korting liggen, maar met wat meer korting zou leuker zijn, want Venlo ligt ook niet echt naast onze deur.

Vandaag is het een regendag en kouuuud :-(, mooi weer  om aan de slag te gaan...
Fijne zondag!

2 opmerkingen:

  1. Wat heerlijk dat je familie op bezoek komt .En ach ik denk niet dat schone ramen dan zo belangrijk zijn.Is vaak ons idee!! Wel voorzichtig met al die extra voeding hoor ,straks gaan je plantjes daar dood aan.Entree prijzen zijn vaak bedroevend hoog ,maar wie weet kun je nog wat leuke korting scoren .

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk dat de familie komt! Nog maar 3 nachtjes nu!

    Is de kasteeltuinen in Arcen niet iets leuks? Ik ben daar zelf een aantal jaren geleden geweest en vond het heel leuk. Zullen vast op veel meer plaatsen wel zoiets hebben hoor, maar dat weet ik niet.

    BeantwoordenVerwijderen